Kerstvakantie

In de Kerstvakantie is de Speelotheek alleen geopend op de zaterdagochtend van 10.15 tot 11.45 uur.

Het gaat dan om de volgende zaterdagen: 22 en 29 december en 5 januari.

Vanaf maandag 7 januari zijn we weer op onze normale tijden open.

Alle medewerkers van de Speelotheek wensen u en uw familie hele fijne Kerstdagen en een Gelukkig, Gezond en Speelrijk 2019 toe!

JUBILEUM SPEEL-O-THEEK de BLOKKENDOOS

JUBILEUM SPEEL-O-THEEK de BLOKKENDOOS

Op zaterdag 9 september viert Speelotheek de Blokkendoos met een klein feestje haar 5 jarig jubileum.

In juli 2012 is de Speelotheek verhuist van de oude locatie aan de Eligiusstraat naar de nieuwe locatie in de Bibliotheek op de Hogestraat 10 in Aalten.

Dankzij deze nieuwe locatie is het ledenaantal van de Speelotheek blijven groeien. Steeds meer ouders met jonge kinderen, maar ook grootouders, gastouders en instellingen weten de Speelotheek te vinden. En organiseert u een kinder- en/ of een buurtfeestje? Ook daarvoor kunt u bij de Speelotheek leuke spelmaterialen lenen. Bent u geen lid van de Speelotheek? Dan kunt u met behulp van een cadeaukaart die bij de Speelotheek te verkrijgen is ook speelgoed en spelmaterialen lenen.

Wie jarig is trakteert.

Daarom heeft de jubileumcommissie voor alle leden een kleine attentie. Voor de kinderen is er deze ochtend gratis grabbelen onder het genot van een glaasje limonade met wat lekkers.

Tevens kunnen alle leden vanaf 9 september tot 1 oktober één gratis puzzel, spel of leermateriaal lenen.

Wilt u ook lid worden van de Speelotheek?

Kom dan zaterdag 9 september naar de Hogestraat 10 want alleen op die dag kunt u lid worden vanaf 5 euro tot 1-1-2018( normaal is dit 10 euro).

Het feestje is van 10.00 – 11.30. U bent van harte welkom!

Verder organiseert de Speelotheek op zaterdag 4 november een Speelgoed- en Kinderkledingbeurs.

Houd u onze website in de gaten voor meer informatie.

Speelgoedbeurs 2017

 

Speelgoed/Kinderkledingbeurs 4 november 2017

Op zaterdag 4 november organiseert Speelotheek de Blokkendoos  een Speelgoed- en Kinderkledingbeurs van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Locatie: in de Speelotheek/Bibliotheek, Hogestraat 10 te Aalten.

Nieuw dit jaar is de verkoop van kinderkleding. Het gaat hierbij om winterkleding vanaf maat 74 t/m 152.  U kunt ook regenkleding, laarzen, sportkleding-en schoeisel inleveren. ( geen sokken, ondergoed en pyjama’s)

De kleding en schoenen dienen schoon, heel en eigentijds te zijn.

Speelgoed en Kleding kunnen op vrijdagavond 3 november tussen 18.30 en 20.00 uur op bovenstaande locatie worden ingeleverd.

U hoeft uw speelgoed/kleding niet zelf te verkopen, wij doen dit graag voor u.

Inschrijfkosten bedragen € 1,50 per inschrijfnummer en per nummer kunnen er 26 artikelen worden ingeleverd. Zowel verkoper als koper betalen 15 % extra wat ten goede komt aan de speelotheek voor de aanschaf van nieuw speelgoed. Het is de bedoeling dat u zelf uw speelgoed/kleding thuis prijst. Voor meer informatie en het aanvragen van een inschrijfnummer kunt u een email sturen naar:

info@speelotheekdeblokkendoos.nl

U kunt ook meer informatie en/of een inschrijfnummer verkrijgen bij de balie van de speelotheek tijdens openingstijden. Wij zijn geopend op de maandag- en woensdagmiddag van 14.00 uur – 16.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 uur – 11.30 uur.

Zie ook onze website voor het beursreglement: www.speelotheekdeblokkendoos.nl

 

 

 

 

Vakantierooster 2017

“Vanaf maandag 10 juli  tot en met zondag 20 augustus is de Speelotheek alleen geopend op de Zaterdagmorgen van 10.00- 11.30 uur.
Vanaf maandag 21 augustus zijn we weer geopend op onze normale openingstijden.
Alle medewerkers wensen u een fijne zomervakantie toe.”