Speelgoedbeurs 2017

 

Speelgoed/Kinderkledingbeurs 4 november 2017

Op zaterdag 4 november organiseert Speelotheek de Blokkendoos  een Speelgoed- en Kinderkledingbeurs van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Locatie: in de Speelotheek/Bibliotheek, Hogestraat 10 te Aalten.

Nieuw dit jaar is de verkoop van kinderkleding. Het gaat hierbij om winterkleding vanaf maat 74 t/m 152.  U kunt ook regenkleding, laarzen, sportkleding-en schoeisel inleveren. ( geen sokken, ondergoed en pyjama’s)

De kleding en schoenen dienen schoon, heel en eigentijds te zijn.

Speelgoed en Kleding kunnen op vrijdagavond 3 november tussen 18.30 en 20.00 uur op bovenstaande locatie worden ingeleverd.

U hoeft uw speelgoed/kleding niet zelf te verkopen, wij doen dit graag voor u.

Inschrijfkosten bedragen € 1,50 per inschrijfnummer en per nummer kunnen er 26 artikelen worden ingeleverd. Zowel verkoper als koper betalen 15 % extra wat ten goede komt aan de speelotheek voor de aanschaf van nieuw speelgoed. Het is de bedoeling dat u zelf uw speelgoed/kleding thuis prijst. Voor meer informatie en het aanvragen van een inschrijfnummer kunt u een email sturen naar:

info@speelotheekdeblokkendoos.nl

U kunt ook meer informatie en/of een inschrijfnummer verkrijgen bij de balie van de speelotheek tijdens openingstijden. Wij zijn geopend op de maandag- en woensdagmiddag van 14.00 uur – 16.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 uur – 11.30 uur.

Zie ook onze website voor het beursreglement: www.speelotheekdeblokkendoos.nl