Nieuwe kast voor Speelotheek

Nieuwe kast voor Speelotheek

Op maandag 13 maart heeft Speelotheek de Blokkendoos uit Aalten een nieuwe kast ontvangen van de Firma Ottevanger voor het opbergen van speelgoed. Om plaats te maken voor heel veel nieuw buitenspeelgoed heeft de Speelotheek dringend extra opbergruimte nodig. Deze opbergruimte kunnen wij alleen realiseren door aan de buitenkant van de Speelotheek kasten neer te zetten die op slot kunnen. Wij hebben vorig jaar een oproep gedaan voor witte, afsluitbare kasten bij de Aaltense Uitdaging.

De matchgroep van de Aaltense Uitdaging bemiddelt op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen tussen verzoeken van verenigingen/stichtingen en het aanbod van het bedrijfsleven in de Gemeente Aalten. Op deze manier stimuleert en organiseert de Aaltense Uitdaging maatschappelijk betrokken ondernemerschap. Zie voor meer informatie: www.aaltenseuitdaging.nl

Tijdens de beursvloer op 4 november jl. heeft de Speelotheek een match kunnen maken met de Firma Ottevanger uit Aalten. Zij konden ons wel helpen aan een afsluitbare kast. Wij zijn de firma Ottevanger hiervoor zeer dankbaar. We hebben de kast gevuld met Expressie Speelgoed.  De Speelotheek zal als bedankje een aantal leuke cadeaupakketten gaan overhandigen aan de Heer R. Wubbels van de firma Ottevanger. Deze pakketten zullen verloot worden onder de medewerkers met kleine kinderen. Wij hopen de winnaars binnenkort te mogen begroeten in de Speelotheek.