Nieuwsbrief

Nieuwsbrief oktober 2016

 Seniorenbeurs

Speelotheek de Blokkendoos heeft op 6 oktober voor het eerst mee gedaan met de Seniorenbeurs. De reden hiervoor was dat wij graag meer grootouders kennis willen laten maken met de Speelotheek. Het was een hele leuke beurs. We hebben weer nieuwe ideetjes opgedaan. Zo komt er straks een leuke folder bij ons te liggen van Veilig Verkeer Nederland. Deze folder heet: “Kinderen in de buurt? Dat vraagt om meer aandacht”. U kunt deze folder straks gratis bij ons meenemen; daarnaast delen wij aan de kinderen ook leuke stickers uit zodat zij deze bijvoorbeeld op hun fietsjes kunnen plakken. Want wij willen ook graag dat uw kinderen veilig op straat met onze fietsjes kunnen spelen.

G0-kids

Kent u het al? Het regionale platform voor de meest kindvriendelijke plekken van de regio. Sinds kort zijn wij als speelotheek ook hierbij aangesloten. Op deze manier proberen wij om meer publiciteit te krijgen voor de Speelotheek en voor al het leuke speelgoed dat wij uitlenen. Kent u al onze leuke themakisten? We hebben er nu al 3! Wij verhuren ook leuk groot speelgoed voor bv. Buurtfeesten. U kunt daarbij denken aan een groot opblaasbaar voetbalveld, de Rebounder om het voetbalspel goed onder de knie te krijgen, een poloset/knotshockey dat u met een groot team kunt spelen en nog veel meer. Kijk eens op onze website voor nog meer leuke ideetjes.

Voordeelmetjebiebpas

We zijn ook sinds kort aangesloten bij “Voordeelmetjebiebpas”. Bent u lid van de bibliotheek dan krijgt u op vertoon van uw biebpasje korting op een jaarabonnement bij de Speelotheek. Op deze site zijn nog meer leuke voordeeltjes te halen.

Aaltense Uitdaging

Op 13 oktober gaat het bestuur van de speelotheek een workshop volgen over hoe we het beste contact kunnen maken met bedrijven in de omgeving. Door het volgen van deze workshop hopen we goede zaken te kunnen doen met bedrijven tijdens de beursvloer die op vrijdag 4 november wordt georganiseerd door de Aaltense Uitdaging.

MaMa-café 16 november

Het mama-café( meeting another mama aalten) is een gezellige bijeenkomst voor ouders en toekomstige ouders, met als doel het uitwisselen van informatie en opdoen van nieuwe contacten tussen ouders in de regio. Op woensdag 16 november zal Eveline van Eijk, voorzitster van het bestuur van de speelotheek, op uitnodiging van de Aaltense Bibliotheek een praatje houden over wat de speelotheek is en de voordelen van een lidmaatschap en welk speelgoed geschikt is voor kinderen tussen de 0- 4 jaar. Deze ochtend is van 10.00 tot 11.30 in de Aaltense Bibliotheek/ Speelotheek.

Wilt u de nieuwsbrief ook per email ontvangen, vult u dan in het onderstaand veld uw email adres in, en klik op subscribe.
U ontvangt dan in de toekomst ook per email onze nieuwsbrief!

De Speel-o-theek voor Aalten en omgeving