(Kinder)feestje?

Organiseert u binnenkort een buurtfeest, een kinderfeestje, een familiedag etc.?
Ook voor deze doeleinden bieden wij een interessant aanbod aan huurartikelen!

Opblaasbaar voetbalveld
B2 - Opblaasbaar voetbalveld

Wij bieden een opblaasbaar voetbalveld (circa 8m x 3m) aan waarin kinderen naar hartelust kunnen voetballen. Zeer geschikt voor binnenruimtes (de voetbal blijft (meestal) namelijk binnen de wanden van het voetbalveld), maar natuurlijk ook prima buiten te gebruiken!
We raden aan om kinderen tot maximaal 10-12 jaar in dit voetbalveld toe te laten, daar de oudere kinderen vaak meer schietkracht hebben en het dan mogelijk te hard kan gaan.

Huurprijs:   25 euro voor leden en 35 euro voor niet leden per weekend

Themakisten.
De speelotheek verhuurt drie themakisten: Kokkie, Verjaardag en Piraten.

Kokkie.
In de themakist Kokkie zit een draaiboek en alle benodigdheden om een feestje te organiseren voor kinderen in de leeftijd van 5- 8 jaar. Het thema kent diverse activiteiten rondom ( zelf ) koken, zoals een stappenplan om koekjes te bakken, uitleg over diverse spelletjes, kleurplaten en stiften en een verjaardag CD .In deze kist zitten 8 verkleedsets. De verse boodschappen die u voor deze kist nodig heeft dient u zelf aan te schaffen.

Verjaardag.
In deze themakist zitten 12 verschillende soorten verkleedkleren in diverse maten. Daarnaast bevat de kist allerlei versieringen, kleurplaten en kleurpotloden, een schminkdoos en schminkboek, een verjaardaghoed, diverse boeken met tips over spelletjes en traktaties en een leuk voorleesboek.

Piraten.
In de piratenkist zitten verkleedkleren voor 8 kinderen. Daarnaast bevat de kist een piratenspel, piratenslinger, kleurplaten, sjablonen, kleurpotloden, piratenboeken en een CD en een map vol spelideetjes o.a. voor het organiseren van een speurtocht met allerlei spelletjes en daarbij ook een voorbeeld van een piratendiploma en het maken van een piratenhoed.

Huurprijs.
Een themakist kost per week € 10,00 voor leden en € 20,00 voor niet-leden.

Voordat u de kist leent verzoeken wij u om een contactformulier en een verhuur voorwaardenformulier te tekenen. Het contactformulier is voor de Speelotheek en het verhuur voorwaardenformulier is voor uzelf. Dit is bedoeld als een soort borgformulier. U hoeft bij ons geen borg te betalen.

Overig

Divers buitenspeelgoed

In ons assortiment hebben we ook veel buitenspeelgoed wat geschikt is voor feestjes.

U kunt hierbij denken aan: trampolines, glijbanen, skelters, motoriekfietsen, poloset/knotshockey, pedaal racer, grote dominostenen, werpspel 4 in 1, bungee bouncer, voetbaldoeltjes en sportnet.

Ook hebben we leuke sportieve spellen zoals: speedminton, kubb viking, mega jenga, wabobaflyer, ringstix lite, crossboccia (jeu de boules), alfabet beweegkaarten, ogo sport frisbees, speelparachute met ballen. Met deze spellen kunt u o.a. een leuk spellencircuit maken.