Verslag Presentatie Project Speelotheek voor Coöperatiefonds Rabobank

img_2187

Op donderdagavond 22 september heeft de speelotheek 2500 euro gewonnen tijdens de ledenavond van het Coöperatiefonds van de Rabobank. De voorzitster van het bestuur van de speelotheek heeft, als clown verkleed ons project “Nieuw Buitenspeelgoed omdat buitenspelen gezond is” aan de leden gepresenteerd met behulp van een film.

Bij binnenkomst kregen alle leden een klein knikkerzakje met daaraan een label met de tekst” wat is het verband tussen een knikkerzak en een blokkendoos”. Op deze manier wilden we ook meer reclame maken voor de speelotheek. Hopelijk levert deze actie ons ook nog nieuwe leden op.

De Speelotheek zal het gewonnen geld gaan besteden aan nieuw buitenspeelgoed. We hebben een jaar de tijd om dit project te realiseren. We zullen eerst oud speelgoed moeten opruimen om plaats te maken voor nieuw speelgoed.  img_0502