Gewijzigde openingstijden tijdens de zomervakantie

i.v.m. de zomer vakantie is de bibliotheek bepaalde tijden tijdens de zomer vakantie dicht.

Hierdoor kunnen wij helaas ook bepaalde dagen niet open zijn.

Het gaat om de periode van 11 juli tot en met 21 augustus. Tijdens deze weken zijn wij alleen de zaterdagen open. Het gaat om 16, 23 en 30 juli, en om 6,13 en 20 augustus. Wij zijn dan open van 10 uur tot 11:30 uur.

De woensdagen en de vrijdagen zijn we in die weken dicht.

Moet u in die weken speelgoed terug brengen terwijl wij op dat moment gesloten zijn dan dient u dit terug te brengen de eerstvolgende zaterdag in die week dat we open zijn. Bijvoorbeeld: u heeft in de week dat u woensdag speelgoed had moeten terug brengen dan dient u het de eerstvolgende zaterdag terug te brengen. Met de vrijdag geldt dan hetzelfde, u dient het dan ook de zaterdag terug te brengen. U hoeft dan uiteraard niet de boete te betalen dat u te laat bent, u kunt hier immers ook niets aan doen.

Mocht u na het bovenstaande nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.